Til minne om...

Et varsomt, lite puff…

Om det var nynorsken som gjorde utslaget, aner jeg ikke. Eller kanskje var det tidspunktet blogginnlegget ble sluppet på? Eller var det anbefalinger på Facebook…? Faktum er at forrige blogginnlegg hadde uvanlig mange lesere! En inspirerende dag med andre ord ♥

En av følgerne skrev at av og til kan et vennlig, lite puff være på sin plass… Det tror jeg hun har helt rett i. Jeg liker hintet, fordi det gir et signal om å vise kjærlighet og omsorg. Et varsomt puff, en hjelp til å komme videre… Nennsomt og vart, om ikke annet for å antyde retningen… Likevel mener jeg at den som sliter og har det vanskelig, må få gjøre tingene i sitt eget tempo. Kunne glede seg over hvert lite fremskritt, ha lov til å ta noen hvileskjær, endatil kunne falle et trinn eller to tilbake…. Godt å vite at det fins noen i nærheten. Noen som bryr seg, som ikke har gitt opp – eller har gått lei…

Litt frem og tilbake, litt opp og ned, oppstemt – nedstemt, optimisme og pessimisme. Hånd i hånd. Dag for dag. Vite at det fins håp, at det et sted i mørket fins en åpning – en lysning.

I morgen vil jeg dele med deg et vakkert dikt om nettopp dette. Om håp! På nynorsk…

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *