Blogg

Noen kommer, noen går…

 

«Noen kommer, noen går. Noen dør i livets vår…» står det i sangen. Det er en ting vi alle vet sikkert, det er at vi en gang skal forlate dette livet. Dessverre ble det så alt for tidlig for lille Viktor. Han ble bare 8 dager gammel! I denne bloggen har jeg skrevet om hvordan det oppleves å miste et barnebarn, og hva jeg selv gjorde for å bearbeide traumet. Minnehagebloggen har vært til trøst og oppmuntring også overfor andre. Mennesker som enten har opplevd tilsvarende – eller som gjennom bloggen har endret sitt syn på tilværelsen. 

Det begynte med minnehagebloggen… Nå går jeg et skritt videre, for jeg har mye på hjertet (bokstavelig talt). Onsdag 7. september åpnet jeg et helt nytt nettsted hvor du kan lese mer om livet… 

Velkommen til

johnsteffensen.no

Klikk på navnet over, så er du i gang…

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *