Til minne om...

Vi lyser fred over ditt minne!

Et lys er tent for Viktor. I dag er det fem måneder siden han så alt for tidlig forlot oss, uventet og meningsløst. Minnet om den lille engelen lever videre i farfars minnehage, og slik vil vi allid hedre hans minne, gjennom de mange blå blomstene i det vakre bedet…

Bloggen «Minnehage» blir nå delvis parkert innenfor blogg.no sitt system. Likevel vil det senere i  sommer komme bloggrapporter fra hagen. Deretter vil den – i en noe annen form, bli å finne på et helt nytt nettsted! Det har hele tiden vært meningen å skrive om Minnehagen til den stod i full flor. Det løftet har jeg innfridd.

De siste ukene ble det imidlertid plutselig stille i minnehage,blogg.no. Dette fordi undertegnede ble akuttinnlagt på sykehus og måtte hjerteopereres. En hjertekateterisering viste at jeg var som en tikkende bombe, og at jeg når som helst kunne få et stort infarkt som jeg i tillegg neppe ville ha overlevd. Jeg fikk nesten ikke sjanse til å grue meg… alt gikk så fort… Og Haukeland sykehus – som ikke bare kom godt ut av alt som hendte med Viktor, viste seg nå fra en ganske annen side. Min aktelse for Haukeland sykehus og de som arbeider der, har steget atskillige hakk gjennom det som jeg fikk oppleve i slutten av juni.

Når jeg har kommet meg til hektene, vil jeg blogge om hvordan det er å få få vite at en er hjertesyk, at en må hjerteopereres og hvordan en trener seg opp til å komme i form igjen. For et hjerteinngrep er en stor belastning for organismen, og ingen ting går av seg selv… Dette pluss mere til, vil jeg blogge om på et annet nettsted senere….

I dag, søndag 3. juli 2011, brenner en flamme i Minnehagen. Til minne om ham som ble den skjønneste engelen; Viktor Kårbø Steffensen. (8 dager gammel)

Vi lyser fred over hans minne! 


Foto: John Steffensen 2011

16 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *