Hage

BloggAward til «Minnehage»

Minnehage er «en blogg som jeg synes har noe ekstra», skriver ceciliewage.blogg.no   Slik lyder hennes begrunnelse for tildelingen av en «BloggAward» til min blogg. Jeg føler meg beæret, og utmerkelsen gir en kraftig vitamininnsprøyting til å fortsette bloggingen. Med dette har «Minnehage» blitt tildelt to ulike BloggAwards siden oppstarten i februar. Veldig hyggelig!

 

Her ser du et utsnitt fra «Viktors hjørne» slik minnehagen ser ut i dag. Stemorsblomstene er påfallende, og slik vil de nok bli noen uker til. Husk at det er viktig å knipe av blomster med en gang de begynner å visne. Er du flink til å gjøre dette, vil plantene utvide blomstringen med uker – kanskje også måneder.

Bak den store steinen, til venstre for stemorsblomstene, strekker Blå valmuesøster sine blader mot himmelen. Det er like før stauden springer ut, og for noen dager vil den pryde «Viktors hjørne» med sin nydelige, fint avstemte duse blåfarge. Gleder meg 🙂

Den lille stauden til høyre for steinen, den grønne med rosa render på bladene, er «Spissalpestikle». Den har jeg presentert i et tidligere innlegg på bloggen.

Til slutt et lite tips: Steinen midt i hagen er ikke bare dekorativ. Den er også funksjonell. Den er plassert der med vilje for at jeg skal ha noe å stå på når jeg luker, gjødsler, klipper visne blomster eller planter nye.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *