Blogg

Et dikt, en melodi, et ønske…

 

Kan du smile gjennom tårer

når din drøm blir knust til støv…?

Kan du atter skimte våren

gjennom høstens visne løv…?

Kan du glemme sorg og smerte

spott og urett, hån og svik…?

Uten bitterhet i hjertet

er du meget, meget rik!

 

Dette diktet, av ukjent opphav, synes jeg er tankevekkende og velformulert. Det rommer så mye. Jeg har laget en melodi som passer godt til verset, og jeg har lyst til å dele sangen med deg via bloggen. Men her kommer jeg dessverre til kort… Det virker ikke som om det går an å legge ut lydspor i dette nettsamfunnet. Så kanskje får jeg prøve YouTube… med mindre noen av mine bloggfølgere har andre forslag til hvordan dette kan gjøres…?

Vet du hvordan? Alle tips mottas med takk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *