Blogg

Siste kos…
Dette bildet synes jeg er helt spesielt. Det er tatt nest siste dag Viktor levde. En siste kos…

Det er et utrolig vakkert motiv. Lille Viktor skal snart forlate mamma og pappa. På intensivavdelingen på Barneklinikken har en ryddet plass til den lille familien. På et knøttlite rom står to store sykehussenger – i tillegg til Viktors egen.

Hele denne dagen får mamma og pappa være alene med sitt nyfødte barn. Uforstyrret. Akkurat denne dagen blir spesielt viktig for dem. Det er nå mamma og pappa føler at de er blitt en liten familie. En dag som etter Viktors bortgang, fremstår som dyrebar og vidunderlig. En dag de ser tilbake på med spesiell glede og takknemlighet. Denne ene dagen har betydd spesielt mye for dem i ettertid… De ville ikke ha vært den foruten. For alt i verden…

En aldeles nydelig liten gutt, fullbåren og perfekt. Et barn som skulle hatt livet foran seg… Hvis bare… 

Foto: John Magnus Steffensen. Februar 2011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *