Blogg

Hage, så enkelt… så vanskelig!

Akkurat nå skal du gjøre det som du alltid kommer på, når det er litt for sent… Om du har en hageflekk, et bed eller en balkongkasse; om du tar en lukeøkt nå, går lukingen ti ganger lettere enn om noen uker. Ugresset har ikke rotet seg skikkelig og lar seg lekende lett fjerne. Du kan jobbe uten å svette… En liten rive gjør susen. Ugresset følger villig med. Og har du høyttrykksspyler, så ikke vent med den heller… Spyler du hageganger og terrasser, spruter det mye på husvegg, møbler… og planter. Spyler du nå, er kanskje ikke hagemøblene satt på plass ennå, og blomstene har ikke fått blader heller… Og da går alt så mye lettere…

Så hvorfor vente…? Det blir garantert ikke lettere i morgen! Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag. Nøyaktig så enkelt – og så vanskelig…

Og til deg som er interessert i hage og hagearbeid. I bloggen «Minnehage» får du lære litt om dette. Velkommen i min hage!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Zimtrade AS (med velvillig tillatelse)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *