Til minne om...

– Tårene triller når jeg leser bloggen din!

«Tårene triller når jeg leser bloggen din.. Du skriver så fint! Jeg kom nettopp over den nå, synes det var en fin ting å gjøre i minne om ditt barnebarn!»  

Dette var noe av det «Trine» kommenterte i minnehage-bloggen i går. Svært hyggelig å få slike tilbakemeldinger. De inspirerer!

Det er godt at bloggen kan bety noe for andre som ikke aner hvem Viktor var – eller som vet hvem jeg er, bortsett fra at jeg er den lille guttens bestefar. Det er mitt håp at bloggen kan få flere til å stanse opp og reflektere over ett og annet, føle takknemlighet for hver dag en er frisk og sunn, uten at en trenger å bekymre oss for noe som helst. Livet er sårbart og urettferdig. La oss glede oss over hver ny dag, minne hverandre om at hver dag er en sjelden gave!

På bildet ser du hvordan «Viktors hjørne» ser ut nå. Fremdeles mangler en del planter. Noen er ikke på plass ennå, andre er på vei opp fra dypet. Forhåpentlig 🙂  Et par av staudene er allerede ferdig med blomstringen for i år. Nå står andre vekster klar til å ta over. For det er dette som er målet med minnehagen; det skal alltid være blomster der, blå blomster til minne om lille Viktor. Bortsett fra om vinteren. Da blir det ingen blomster i minnehagen, men jeg har nå en plan med den sesongen også. Det skal jeg komme tilbake til…  

 

Foto: John Steffensen, mai 2011

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *