Blogg

– Jeg velger Minnehagebloggen, fordi den skiller seg ut!

 

Jeg blir ydmyk når jeg leser kommentarene på bloggen min de to siste dagene. Her er noe av det som mine lesere skriver:

– Det at du både forteller om Viktor og reflekterer rundt alt som hendte med ham – og de som står igjen, gjør at denne bloggen er dyp, tankevekkende – og gir mye til meg som leser.

Dette skriver Solveig om Minnehagebloggen. Hun fortsetter: 

– Det er i alle fall 1000 ganger mer betydningsfullt for meg å lese det du skriver, enn en rosablogger 😉 Så til tross for at du har færre lesere, vil jeg påstå at du har genuint interesserte lesere – og som ønsker å følge bloggen din videre nettopp fordi den skiller seg ut og har dybde. – Det er ikke mange blogger jeg følger for øyeblikket, på grunn av stress rundt en masteroppgaveinnlevering – men din velger jeg hver dag 🙂 

Hjertelig takk for flott attest! Det gir meg lyst til å holde frem som jeg stevner. Godt at «Minnehage» kan bety noe for flere.

En annen leser, Ingebjørg, skriver bl.a.:

– Jeg leser i bloggen ganske ofte. Jeg har ikke lest så mye blogg før, så dette er litt nytt for meg. Det er faktisk ganske fint å gjøre det. Det får en til å se på livet med litt andre øyne, og det trenger vi av og til. Vi har det så travelt, farer gjennom livet og har lite tid til å reflektere over hva som skjer utenfor vår egen svære. Det er viktig det du tar opp, og en måte for deg å bearbeide ditt sorgarbeid på. Noe annet er at det er fint at du deler det med andre. 

En tredje bloggfølger, Harriet, skriver følgende:

– Veldig fin blogg… om sorg, kjærlighet, hage og blomster!

– Jeg digger bloggen din, du er sykt flink! skriver bloggeren under pseudonymet «Freelikerne».

Og til slutt tar jeg med bloggeren «Jentepus» sin hilsen:

– Sterkt å lese bloggen din! Du skriver bra, og jeg tror mange finner trøst i det du skriver. 

Tusen takk for inspirerende og motiverende tilbakemeldinger! Jeg vil gjøre mitt beste for at bloggen forblir lesverdig og interessant. Så håper jeg at «Minnehage» etter hvert kan nå ut til enda flere…   

hagefigur justert (400x1133)

 

Foto: John Steffensen 2011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *