Blogg

Hvordan gjøre «Minnehage» enda bedre…?

I går kveld skjedde det igjen… Ikke bare det at jeg arbeidet i minnehagen, men synet av alle de blå blomstene fikk tankene til å fly til den lille engelen som kanskje i samme øyeblikk – i en annen dimensjon – gledet seg over den velstelte hagen som bestefaren lager til hans minne. Forunderlig…

Så over til bloggen min: Det har hele tiden vært tanken å blogge om minnehagen helt til «Viktors hjørne» står i full flor. Forsøker å balansere mellom hage og hagearbeid – og det som hendte med hovedpersonen selv, lille Viktor som kun ble 8 dager gammel. Dette er på sett og vis balansekunst, men ledestjernen har hele tiden vært at minnehagebloggen skal være seriøs og ordentlig. Derfor har det også vært meget hyggelig å få kontakt med nye og ukjente følgere som endatil har lagt igjen inspirerende kommentarer! Slikt verdsettes høyt!

Forsøker ulike metoder for å få flere til å følge bloggen, men er ikke så sikker på hvor vellykket disse tiltakene er. Over flere uker har jeg hver ettermiddag lansert et ord for kvelden, korte og underfundige visdomsord til ettertanke. Jeg er usikker på om jeg vil fortsette med dette…

Hver dag har jeg skrevet innlegg på bloggen. Hver dag har mange lest det jeg har skrevet, Flere for hver uke…! Likevel er det kjempelangt frem til de såkalte «rosabloggerne» som kan ha 6 – 700 ganger flere følgere enn undertegnede. Min blogg har et spesielt budskap og en annerledes og mer seriøs vinkling. Dessuten henvender «Minnehage» seg til et publikum som ikke går for å være spesielt aktive bloggfølgere, i hvert fall ikke sammenlignet med tenåringer…

Jeg har nådd noen av målene med «Minnehage», men fremdeles er jeg ikke fornøyd. Derfor ber jeg om råd… Hva mener du om bloggen min? Hva savner du eventuelt? Hva kan gjøres annerledes? 

Jeg setter stor pris på enhver tilbakemelding. Du må gjerne respondere via kommentarfeltet over. (Trykk på «kommentarer», og snart kommer et svarskjema til syne…)

Takk for alle konstruktive innspill 🙂  

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *