Blogg

Hjelp! Jeg trenger enda et godt råd…

Så er det på an igjen… Ny dag med nye muligheter. En dag som rein og ubrukt står, som Prøysen sier det. Et nytt bloggblad i Minnehage blir skrevet.

Hvordan kommer du til å benytte denne dagen? Du kan i hvert fall sette ditt preg på den, fylle den med innhold. La den gå inn i historien som en god dag!

Det blir nok til at jeg beholder den hvite planten; Bergstensfrø, den som egentlig var ment å bli blå. Alle som responderte på min forespørsel, var enig i dette. Som jeg skrev i går, var argumentene mange. Og jeg kjøper dem alle som en. Den hvite varianten skal få bli, enten den har vært et tegn eller et symbol på et eller annet. Kanskje engelen Viktor, renheten, det at ingen ting er sikkert i livet… Whatever!

Jeg trenger forresten hjelp med en greie til. Vi har katt, en trofast gammel frøken. I og med at hun er blitt litt gammel, gidder hun ikke alltid like mye som før. Hun velger ofte minste motstand vei. Som når hun skal gjøre fra seg… Hun har funnet ut at den svarte jordoverflaten i «Viktors hjørne» kan gjøre nytten i blant. Det er jeg selvsagt lite tilfreds med. Det beste er nok å gripe henne på fersken… Men er det noen av mine bloggvenner som kjenner til gode – og ikke minst effektive råd, som kan gi pusen minimal lyst til å bruke bedet som toalett?

Alle råd mottas med takk! Ha en riktig fin dag, alle sammen! 


Foto: John Steffensen, mai 2011

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *