Blogg

Hva penger er verd…

 

Visdomsordene er mange. I flere uker har jeg vartet opp med det ene gode ordtaket etter det andre. Ord til ettertanke, ord som får oss til å stanse opp et ørlite sekund. For å reflektere, fundere, gruble… Kveldens ord er Benjamin Franklins: 

Vil du vite hva penger egentlig er verd, så prøv å låne noen!

I denne sammenhengen vil jeg også ta med et sitat av min respektable svigerfar. Under en middag for mange år siden, begynte vi å diskutere penger, og hva disse betyr for oss. Jeg var ung og idealistisk. Etter litt utbrøt jeg  bombastisk: «Jammen, svigerfar, penger er jo ikke alt!»

Da stoppet svigerfar å spise, rettet seg opp, justerte litt på brillene slik at han kunne se meg bedre. Så sa han:

«Du kan jo se hvor langt du kommer uten…!»

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *